Zorgkaart op MCC PxZorg live!

maandag, 11 mei 2020

Medisch Coördinerend Centrum PxZorg heeft een zorgkaart ontwikkeld met zorgaanbieders in Noord-Limburg. Vanaf 11 mei zal deze zorgkaart live gaan op www.mccpxzorg.nl/zorgkaart en www.zorgkaartnoordlimburg.nl en in de MCC PxZorg app.

In de zorgkaart staan actieve zorgprofessionals in Noord-Limburg, die somatische én mentale aandoeningen behandelen. Ook staat er per gemeente een link naar welzijn opgenomen en is palliatieve zorg en corona-nazorg toegevoegd.

U kunt de specialisaties en contactgegevens van de verschillende praktijken vinden en de gemeenten waar deze gevestigd zijn. Ook kunt u filteren op de specifieke klacht(en) die een zorgaanbieder behandelt, de taal die wordt gebruikt en de leeftijd(en) waarop een zorgpraktijk zich focust.

De zorgkaart geeft u inzicht in het zorgaanbod in de regio en kan daarmee van grote waarde zijn voor u als zorgverlener en voor uw patiënten. Hierdoor kunt u patiënten namelijk sneller en gerichter doorverwijzen. Daarnaast krijgen ook patiënten meer inzicht in het aanbod van zorgaanbieders en hun expertise in hun regio. Dit biedt hen de gelegenheid om meer gerichte keuzes te maken.

Veel werkplezier met deze nieuwe en unieke functionaliteit!

Voor vragen kunt u contact op nemen via info@mccpxzorg.nl of bellen naar 0651494527 (Coby Kovács).