Samenwerken door en met ZorgDomein

maandag, 19 februari 2024

Hoe kunnen de werkprocessen tussen verschillende zorgprofessionals en zorgaanbieders optimaal ondersteund worden door de (toekomstige) mogelijkheden van ZorgDomein?

Dit was het thema van een inspirerende sessie waarbij zorgprofessionals en functionarissen van Cohesie, Provico, VieCuri en ZorgDomein met elkaar in gesprek gingen. In gezamenlijkheid hebben we een aantal praktische vraagstukken geformuleerd die vervolgens een passende verdieping kunnen krijgen waardoor ze praktisch toepasbaar zijn in de patiëntenzorg van iedere dag, in ieders organsaties.

Onderwerpen die centraal stonden tijdens deze sessie waren; etaleren van zorgaanbod binnen het sociale domein, netwerk- en ketenzorg, gebruikerstips voor aanvragers, anderhalvelijnszorg,  overlegfunctie, triage en patiëntreis.

Het plenair bespreken van deze onderwerpen onder het genot van een dosis energie en motivatie heeft geleid tot een aantal concrete vervolgacties waar we jullie graag (en) spoedig verder over informeren. Wordt vervolgd!