Nieuwe zorgkaart en omgeving MCC PxZorg!

dinsdag, 23 mei 2023

De MCC PxZorg omgeving heeft een nieuwe uitstraling! De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan een nieuwe website én zorgkaart. 

De omgeving faciliteert zoals u gewend bent in transmurale zaken zoals werkafspraken, Wie is wie en de zorgkaart. Ook informeren we u over actuele ontwikkelingen op het gebied van zorg in Noord-Limburg.

 

Wat is er nieuw?

De navigatie binnen de omgeving is meer gericht op de gebruiker zodat u snel de juiste informatie kunt vinden. Ook wordt aan de hand van leefstijl programma's en thema's uitgebreider toegelicht hoe we de visies van PxZorg tot leven brengen.
Ook de zorgkaart heeft een nieuwe uitstraling gekregen. De kaart werkt vanuit een prominente, eenvoudige zoekfunctie waar op klacht, aandoening of zorgverlener gezocht kan worden. De filtermogelijkheden zijn teruggebracht naar een overzichtelijk aantal keuzes en een tabblad voor sociaal welzijn is toegevoegd. 

 

Optimalisatie zorgkaart 

De zorgkaart wordt in de tussentijd verder doorontwikkeld en aangevuld op inhoud. Dit doen we o.a. door een testronde bij een aantal zorgprofessionals. Zo hopen we op korte termijn alle kinderziektes eruit te hebben om vervolgens de kaart ook bij patiënten onder de aandacht te brengen. Heeft u feedback over de zorgkaart of de omgeving van MCC PxZorg? Laat het ons dan weten via info@mccpxzorg.nl.