Uw gezondheid wordt beter door de zorgkaart voor Noord-Limburg

Beste bezoeker,

Medisch Coördinerend Centrum PxZorg heeft deze zorgkaart ontwikkeld met zorgaanbieders in Noord-Limburg. In deze zorgkaart staan diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en oefentherapeuten. Het aanbod voor palliatieve patiënten en het aanbod corona-nazorg zijn ook onderdeelen op de zorgkaart.

Tevens staat er per gemeente een link naar welzijn opgenomen. Daar kunt u oplikken om te zien wat uw gemeente biedt. Verder staan de zorgaanbieders van de geestelijke zorg voor basis GGZ, sociaal domein, specialistische GGZ en verstandelijk gehandicaptenzorg.

U kunt de specialisaties en contactgegevens van de verschillende praktijken vinden en de gemeenten waar deze gevestigd zijn. Ook kunt u filteren op de specifieke klacht(en) die een zorgaanbieder behandelt, de taal die wordt gebruikt en de leeftijd(en) waarop een zorgpraktijk zich focust.

Wat betekent dit voor u?

Deze zorgkaart geeft u inzicht in het zorgaanbod in de regio. Dit biedt u de gelegenheid om meer gerichte keuzes te kunnen maken.

Uw zorgaanbieder, bijvoorbeeld uw arts kan u ook sneller en gerichter doorverwijzen omdat hij/zij meer inzicht in het zorgaanbod in de regio heeft.

Contact

Mocht u meer informatie nodig hebben dan bent u welkom om contact op te nemen via info@mccpxzorg.nl of bellen naar 0651494527 (Coby Kovács).

 

Naar de Zorgkaart